Menú

Entrena el teu ultratrail a la Tinença de Benifassà i els 7pobles

La Ruta dels 7 Pobles de la Tinença de Benifassà ® és una ruta circular que recorre el Parc Natural de la Tinença i els seus 7 pobles. Discorre per antics camins, sendes i pistes que unien aquestes localitats en l’antiguetat. El recorregut travessa zones d’especial protecció com el Portell del Infern i el Salt de Robert. El recorregut són 75kms i 3000m+ amb parts corredores i parts tècniques que serveixen per a fer un bon entrenament per a curses de llarga distància. Els desnivells màxims a superar no passen de 500m+ sent un bon entrenament per a curses on el desnivell sigui curt.

La logística, al ser un recorregut circular, és la part no nosaltres us ajudem per a què no us faci falta de res. Si voleu fer dos nits de ruta la primera es fa a la Casa-Refugi el Boixar i la segona a la Pobla. Si només voleu fer una nit la ruta comença a la Pobla, es fa nit al Boixar i acaba a la Pobla. En tots casos la ruta està partida en 40 i 35kms, depenent de quina etapa feu primer fareu una distància o una altra. Si conctracteu el pack dels 7pobles també us farem el trasllat de maletes per a què pugueu córrer amb el mínim possible.

A què espereu per vindre a entrar i disfrutar de la Tinença de Benifassà?

www.7pobles.com/reserva

7 pobles tinença casa refugi el boixar 7 pobles tinença casa refugi el boixar 7 pobles tinença casa refugi el boixar 7 pobles tinença casa refugi el boixar

 

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: