Menú

Cursa dels instituts a la Tinença

Avui hem estat ajudant amb l’organització de la cursa dels instituts a la Tinença organitzada per IES la Sénia amb una participació de 50 participants locals i gairebé 50 més d’un institut italià. La cursa recorria la volta clàssica de les mines de ferro i la marxa la volta al pantà.

Amb les dades extretes d’aquesta cursa s’utilitzaran per al Projecte de les Curses per Muntanya als Instituts de les Terres de l’Ebre (CMITE) on s’analitzaran i es faran estudis per a incorporar-les a les diferents matèries d’estudi a l’institut, com l’educació física, matemàtiques o física.

Els objectius (extret de la web):

  • Motivar als/les alumnes amb la realització d’activitats reals i properes a ells/es, que mostrin aplicacions del que aprenen a classe.

  • Aplicar les TIC al procés d’aprenentatge de diverses matèries.

  • Fomentar la pràctica de l’esport entre l’alumnat.

  • Conèixer i respectar el medi natural dels pobles de les Terres de l’Ebre.

Creiem que aquesta iniciativa de Floren Sales és un punt de partida molt important per a incorporar la pràctica esportiva per muntanya als joves estudiants i un punt d’inflexió respecte de la forma d’ensenyament clàssica a l’aula de les matèries estudiades, esperem que continuï per molt anys!

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: