Menú

14 de mayo, Rogaine de la Tinença de Benifassà

Rogaine de la Tinença de Benifassà

Una nova prova esportiva neix a la Tinença de Benifassà, en concret es tracta del Rogaine de la Tinença. Aquesta prova d’orientació estarà organitzada per l’entitat esportiva LA NOVA FITA, formada per Marc Ràfols i Mònica Aguilera, ambdos amb gran experiència en l’organització i participació de proves de nivell nacional i internacional.

Hi haurà modalitat de 6 hores amb 45 fites i de 3 hores amb 30 fites, categories oficials, per aquells que vulguin competir amb la lliga Espanyola de Ultraescore-Rogaine i categories open per a tots els públics. Es podrà competir amb equips de 2, 3, 4 o 5 components .

Els rogaines, per aquells que us vulgueu iniciar, són un modalitat esportiva de les curses d’orientació en la que els participants han de desplaçar-se a peu amb l’objectiu de conseguir la máxima puntuació passant per tots els controls i amb el menor temps possible. És un prova de ressistència fìsica, estratègia, orientació i traball en equip.

La sortida i arribada serà a el Boixar, situat a 1100msnm i enmig d’un entorn muntanyós únic, amb una geologia privilegiada i amb una natura que us sorprendrà. Tindreu allotjament rural disponible en la Casa-Refugi el Boixar, en habitació compartida o en habitacións dobles i quàdruples. També hi haurà una zona d’acampada lliure a l’era propietat del refugi.

Neu apuntant la data, us esperem el 14 de maig a la Tinença de Benifassà.

INSCRIPCIONS (a partir del 1 de març) 

rogaine tinença orientacion orientacio

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.