Menú

Reserva!

boton_reservas_es

TOTA LA INFO EN UN CLIK!!!


COM FUNCIONA?

Clica al botó i et redirigim a la pàgina de reserves. Allí tu decideixes quan vols fer la ruta, només has d’omplir el formulari amb les teves dades, la data d’inici i el nº d’etapes i nosaltres ens encarreguem d’organitzar-ho tot. El dia d’inici de la ruta rebreu el pack de la ruta i una explicació general per a aclarir els dubtes que pugueu tindre.

TARIFES:

Forfait Bàsic: Trasllat de maletes, gestió de reserves, assistència 24h durant la ruta, “briefing” de la ruta, mapa exclusiu, diploma online, tarja de pas, GPS garmin dakota 20 amb el track (lloguer) i obsequis de la ruta “Els 7 pobles de la Tinença” (Maneguets ENFORMA SOCKS, cinta de cap LURBEL, gel i barreta energètica NUTRISPORT).

EXTRES:

Per a la gent que vulgui vindre en tren de casa seva fins a les estacions de Vinaròs i l’Aldea, tenim servei de recollida i de tornada. Els participants només han de pensar en fer la ruta, nosaltres els ho organitzem tot!

Si els packs organitzats no us fan el pes, no patiu, us muntem la ruta triant els allotjaments que vosaltres vulgueu, només els heu d’indicar i nosaltres fem les gestions adients. Per a contractar aquest servei s’haurà de pagar el forfait bàsic i afegir els preus dels allotjaments. Nosaltres us informarem del preu final, vosaltres només heu de gaudir de la ruta!

NORMES GENERALS:

  • La travessa els 7 Pobles de la Tinença de Benifassà només es pot fer amb reserva prèvia.
  • La reserva només es pot fer a través de la web www.7pobles.com.
  • És necessari presentar la reserva confirmada a els allotjaments on es pernoctarà.

CONDICIONS GENERALS:

  • La reserva es formalitzarà amb una bestreta de 10€ per persona i nit.
  • Si una reserva s’anul·la abans dels 10 dies del inici de la travessa es retornarà l’import de la bestreta. En el cas que l’anul·lació sigui dins dels 10 dies previs a l’inici de la travessa, es retornarà l’import en casos justificats.
  • Existeix la opció de contractar una assegurança d’accident.
  • La confirmació de la reserva suposa l’acceptació i comprensió de tots els punts anteriors

boton_reservas_es

TOTA LA INFO EN UN CLIK!!!