Menú

Ultra Duatló de la Tinença: 7 pobles i 3 Regnes BTT NONSTOP

Bon dia amics/gues,

Ja ha passat, el gran dia que teníem entre mans, ja és història.

thanks_utd

Abans de res agrair a tots els que vau vindre, Enric, Montserrat, Josep, Jordi, Ramon, Francesc (recuperat aviat), Natàlia, Edu, Agustí, Joan, David, Vicente i Vicente J., ja que sense vosaltres, no hagués sigut possible.

També agrair a Moritz Barcelona i a la Diputació de Castelló el seu patrocini, gràcies a ells s’ha pogut donar difusió i marca a un embrió, a un nou esdeveniment que esperem sigui una pedra de futur.

De totes les imatges del cap de setmana, em quedo amb aquestes dos. El bon rotllo present entre tots i la descoberta de la Tinença i voltants per a alguns.

1979611_795317163862844_5723981315936197084_nQuan programes un esdeveniment d’aquestes característiques ho fas pensant amb el recorregut, no penses mai si s’ha de fer millor bossa del corredor o pitjor, si hi haurà grans marques de roba darrera o no, si sortiran a la premsa o no, o fas pensant amb el territori, pensant a mostrar un patrimoni natural i humà que sigui impactant per a tots els que no coneixen aquestes muntanyes. Vols què, quan arribin de nou, cansats i derrotats a casa teva, vinguin amb un somriure a cada cara.

No està bé que ho digui jo, però crec que les seves cares ho deien per mi, TOTS, han gaudit i han patit la Tinença. Gràcies de tot cor per vindre, gràcies per fer possible aquesta realitat, i gràcies per difondre aquest petit trosset de paradís arreu de les nostres terres.

I per finalitzar, vull donar les gràcies a la meva parella, Soraya. Ella cuida tots els detalls i fa que tingui un pilar ben fort on poder sostenir-me els dies que ja no em queden energies. T’estimo!

TEMPS DELS RECORREGUTS

classis

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: