Menú

Torna la NONSTOP, memorial Rober Vidal.

 

projecte_utd_2016-copia_b

3 anys ja, el temps passa volant i de vegades necessitem aturar-nos a respirar i també recordar. 3 anys ja, de la locura d’un bon company, Roberto Vidal , que va decidir que l’aventura i la superació sempre havia d’anar juntes de la mà.

La seva inspiració em va ajudar a veure que la locura i la conquesta del inútil, havien de ser una forma de viure la vida i de fer-la arribar a tothom. Així que Roberto, gràcies per tot, allà on sigues, per tu va la 3a Ultra-Duatló de la Tinença, les 7 pobles + els 3 regnes BTT NONSTOP.

Com els altres anys programem un cap de setmana de retrobades, de bon ambient, de riures, de records i sobretot de molts kms per muntanya, tant a peu com en BTT. El 15-16 de octubre de 2016 teniu l’oportunitat de gaudir d’un repte únic, un repte que avui per avui només hi ha una persona que l’ha arribat a assolir. Els 250kms de trail+btt de la ultraduatló en la versió més dura són d’una exigència física i mental feta per a molt pocs escollits, si tu ets un d’aquest et recompensarà l’esforç.

Per altra banda no ens quedem només amb la prova més llarga; tothom que vulgui pot fer els 7pobles NONSTOP, tant la versió de 75kms com la de 95kms; els 3 Regnes BTT en la versió de 158kms i, la novetat d’enguany, la versió dels 3 Regnes BTT 90kms NONSTOP.

La definició del cap de setmana és de quedada d’amics, o sigui, que no hi haurà ni dorsals, ni sortida en massa, ni cintes de marcatge. Cadascú és lliure de sortir amb gru o en solitari, però sempre amb absoluta autonomia per a desenvolupar l’activitat que pensa realitzar. Nosaltres us proporcionarem el mapa, el track per GPS i la informació técnica útil per la ruta.

Si voleu gaudir d’un gran cap de setmana ens veiem al octubre, ara a fer muntanya!

Aquí teniu tota la informació relativa a la NONSTOP

 

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: