Seguretat en muntanya / Seguridad en montaña | 7pobles.com: Vine a descobrir la Tinença Seguretat en muntanya / Seguridad en montaña – 7pobles.com: Vine a descobrir la Tinença
Menú

Seguretat en muntanya / Seguridad en montaña

BTT TINENÇA MATARRANYA ELS PORTSLa seguretat en muntanya és un dels pilars bàsics que un bon aficionat, i encara més, un bon professional, no deixarà mai a l’atzar. Planificar, equipar i actuar amb prudència són les premisses bàsiques que sempre complirem.

Com no pot ser d’altra forma 7pobles.com sempre compleix aquestes condicions i també, vol contribuir a que vosaltres en sapigueu d’altres per a la vostra autoprotecció. Encetem una nova secció de seguretat en muntanya al nostre bloc que esperem, des de la nostra humil opinió, pugui resultar d’ajuda a molts de vosaltres.

La seguridad en montaña es uno de los pilares básicos que un buen aficionado, y aún más, un buen profesional, no dejará nunca al azar. Planificar, equipar y actuar son las premisas básicas que siempre cumpliremos.

Como no puede ser de otra forma 7pobles.com siempre cumple estas condiciones y también, quiere contribuir a que vosotros sepáis de otras para vuestra autoprotección. Iniciamos una nueva sección de seguridad en montaña en nuestro blog que esperamos, desde nuestra humilde opinión, pueda resultar de ayuda a muchos de vosotros.

ALPIFY

Des de fa un temps cap aquí ja està operativa la xarxa de rescat per a l’aplicació ALPIFY a tot el territori espanyol. ALPIFY és una aplicació per a mòbils android, iphone i blackberry que ens ofereix un extra de seguretat i eficàcia en situacions d’emergències o accidents.

Desde hace un tiempo ya está operativa la red de rescate para la aplicación ALPIFY en todo el territorio español. ALPIFY es una aplicación para móviles android, iphone y blackberry que nos ofrece un extra de seguridad y eficacia en situaciones de emergencias o accidentes.

BTT TINENÇA MATARRANYA ELS PORTS

Amb ALPIFY pots demanar ajuda amb una simple click, l’aplicació es comunicarà amb el 112/911 i et trucaran per a que expliquis el que t’ha passat. El 112/911 podrà conéixer la teva posició i el teu recorregut sempre que tinguis encés el teu localitzador GPS i així poder efecturar un rescat amb rapidesa.

Con ALPIFY puedes pedir ayuda con un simple click, la aplicación se comunicará con el 112/911 y te llamarán para que cuentes lo que te ha pasado. El 112/911 podrá conocer tu posición y tu recorrido siempre que tengas encendido tu localizador GPS y así poder efecturar un rescate con rapidez.

BTT TINENÇA MATARRANYA ELS PORTS

 

A més a més amb ALPIFY pots:

Rebre missatges relatius a la teva seguretat.

Facilitar un contacte de seguretat o emergència.

Segons on estiguis apareixeran els telèfons d’emergència de la teva zona.

Si no hi ha internet l’aplicació envia la posició mitjançant SMS.

Un baix consum de bateria: 7% android i 10% d’iphone.

Enviament automàtic de la teva ubicació en trucar al 112/911.

Además con ALPIFY puedes:

Recibir mensajes relativos a tu seguridad.
Facilitar un contacto de seguridad o emergencia.

Según donde estés aparecerán los teléfonos de emergencia de tu zona.

Si no hay internet la aplicación envía la posición mediante SMS.

Un bajo consumo de batería: 7% android y 10% de iphone.

Envío automático de tu ubicación en llamar al 112/911.

BTT TINENÇA MATARRANYA ELS PORTS

Amb aquest video de l’aplicació entendreu perfectament com funciona:

Con este vídeo de la aplicación entenderéis perfectamente cómo funciona:

 

Fins aquí una nova secció de Seguretat en Muntanya per 7pobles.com.

Salut i muntanya!

Joel Garcia

Hasta aquí una nueva sección de Seguridad en Montaña por 7pobles.com.

Salud y montaña!

Joel Garcia

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: