Menú

Quedada senderista Desembre: Un Paseo por los Puertos de Beceite

12248103_1636388599955347_6815267832835619210_o

Estimats amics/gues,

Aquest desembre tornem a tindre una quedada senderista de la nova ruta de 7pobles.com. Aquesta ruta es diu “Un Paseo por los Puertos de Beceite” i está basada en el relat que va fer un farmacèutic d’aragó l’any 1856 sobre la ruta que va fer ell, dos botànics i l’alcalde del Port.

La ruta original els va costar una setmana i va tindre uns 90kms de longitud. Les seves investigacions els van dur desde Vallderoures al Boixar, passant per Beseit, la Pobla de Benifassà, el Ballestar i el convent de Sª Maria de Benifassà.

Nosaltres hem recuperat aquesta història i l’hem reduït a dos etapes, amb possibles ampliacions. Per al cap de setmana del 18-19-20 de desembre us proposem fer les dues etapes principals. Aquestes etapes discorren pel recorregut original i busquen mostrar al visitant l’encant d’unes muntanyes amb molta història.

Us esperem per gaudir y descobrir el nostre passat y el nostre present.

+INFO

Estimados amigos / as,

Este diciembre volvemos a tener una quedada senderista de la nueva ruta de 7pobles.com. Esta ruta se llama “Un Paseo por los Puertos de Beceite” y está basada en el relato que hizo un farmacéutico de aragón en 1856 sobre la ruta que hizo junto dos botánicos y el alcalde dels Ports.
La ruta original les costó una semana y tuvo unos 90km de longitud. Sus investigaciones les llevaron desde Vallderoures al Boixar, pasando por Beceite, la Pobla de Benifassà, el Ballestar y el convento de Sª María de Benifassà.

Nosotros hemos recuperado esta historia y la hemos reducido a dos etapas, con posibles ampliaciones. Para el fin de semana del 18-19-20 de diciembre os proponemos hacer las dos etapas principales. Estas etapas discurren por el recorrido original y buscan mostrar al visitante el encanto de unas montañas con mucha historia.

Os esperamos para disfrutar y descubrir nuestro pasado y nuestro presente.

+INFO

 

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: