FMT, Festival de Muntanya de la Tinença de Benifassà | 7pobles.com: Vine a descobrir la Tinença FMT, Festival de Muntanya de la Tinença de Benifassà – 7pobles.com: Vine a descobrir la Tinença
Menú

FMT, Festival de Muntanya de la Tinença de Benifassà

“El Festival de Muntanya de la Tinença” a partir de ara FMT és un cap de setmana d’activitats relacionades amb la muntanya per a grans i petits. Amb aquesta iniciativa es vol potenciar el turisme de muntanya a la zona de la Tinença de Benifassà per atraure un públic majoritari de ciutat. El FMT estarà organitzat per l’Associació d’Empresaris de la Tinença amb l’ajuda de la Diputació de Castelló i l’ajuntament de la Pobla de Benifassà.

El Parc Natural de la Tinença de Benifassà, el més septentrional de la comunitat, compta amb la major representació de flora i fauna de tota aquesta, l’alt valor natural de la zona permet que es desenvolupi un turisme de muntanya sostenible i que es puguin donar a conèixer aquests valors a tot el públic. Per això hem planificat activitats per donar a conèixer la nostra geografia de la forma més respectuosa possible, fent activitats per a tots els grups d’edat i promocionant les activitats de muntanya entre els més petits.

La millor manera de protegir i valorar la Tinença de Benifassà és coneixent-la.

Us animem a participar en el cap de setmana 15-16 i 17 de juny amb activitats per a tots els públics. De petits fins a grans amb: rutes a cavall, rutes senderistes, visites al patrimoni, cursos de orientació, marxa/cursa de la Tinença i tot amb profesionals del sector qualificats i amb experiència!

Consulteu aquí el PROGRAMA

 

“El Festival de Muntanya de la Tinença” a partirde ahora FMT es un fin de semana de actividades relacionadas con la montaña para grandes y pequeños. Con esta iniciativa se quiere potenciar el turismo de montaña en la zona de la Tinença de Benifassà para atraer a un público mayoritario de ciudad. El FMT estará organizado por la Asociación de Empresarios de la Tinença con la ayuda de la Diputación de Castellón y el Ayutamiento de la Pobla de Benifassà.

El Parque Natural de la Tinença de Benifassà, el más septentrional de la comunidad, cuenta con la mayor representación de flora y fauna de toda esta, el alto valor natural de la zona permite que se desarolle un turismo de montaña sostenible y que se puedan dar a conocer estos valores a todo el público. Por eso hemos planificado actividades para dar a conocer nuestra geografía de la forma más respetuosa posible, haciendo actividades para todos los grupos de edad y promocionando las actividades de montaña entre los más pequeños.

La mejor forma de proteger y valorar la Tinença de Benifassà es conociéndola.

Os animamos a participar el fin de semana 15-16 y 17 de junio con actividades para todos los públicos. De pequeños hasta grandes con: rutas a caballo, rutas senderistas, visitas al patrimonio, cursos de orientación, marcha / carrera de la Tinença y todo con profesionales del sector cualificados y con experiencia!

Consulta aquí el PROGRAMA

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: