Menú

Finalitzat el II Training Camp de la Tinença

II Training Camp de la Tinença

2014-12-15(1)Finalitzat el II Training Camp de la Tinença podem dir que hem gaudit d’uns dies de muntanya, entrenaments, formació i amistat al vell mig d’un entorn únic.

Gràcies a la òptima ubicació del Boixar, situat a 1100m d’alçada, hem pogut fer dues sortides molt interessants. La primera al Salt de Robert, el Portell de l’Infern i la Cova del Aire, recorregut que no pot faltar si visites la Tinença. I l’altra va discorre fins la Mola de Mitjavila i el Pi de les 12 Branques. El clima va ser excepcional els dos dies, amb cels tapats i temperatures suaus per a l’època. Els participants van poder gaudir d’unes sortides d’entrenament molt eficients i van poder aprendre un poc més sobre la tècnica en pujada i baixada, clau a les curses per muntanya.

En quant a les xerrades vam poder aprendre de diversos temes molt interessants com l’Entrenament en Altitud, impartida per Ramon Curto. La Preparació Psicologia per un Ultratrail, impartida per Pol Vilà i l’Impacte de l’Alimentació en un Ultratrail de la mà de Yhasmina Avila.

Des d’aquí volem agrair la participació de tots els atletes a la segona edició, als nous i als que van repetir, així com també a Pol i Yhasmina per la seva xerrada, també a Joan per l’implicació directa amb el Training Camp i per finalitzar, a Ramón Curto, per la bona tasca que està fent amb aquest esport tant bonic que ens uneix.

FINS L’ANY VINENT!

FOTOS RAMÓN

FOTOS CASA-REFUGI EL BOIXAR 

2014-12-15 2014-12-15(3) 2014-12-15(2)

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: