Menú

Dos dies de muntanyisme pel PN d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Dos dies de muntanyisme pel PN d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Hi ha cops que la vida et porta per camins que mai havies imaginat. Un camí d’aquests va ser el de ser guia de muntanya, un recorregut apassionant plè de nous coneixements i moltes amistats. En definitiva, experiències que et fan tindre una vida plena.

Durant moltes d’aquestes coincidències i camins, vaig poder conéixer a Agustí atret per la Ruta dels 7 Pobles de la Tinença. Un noi que em va caure bé de primer cop, amb inquietuds i amb un gran cor.

Doncs bé, passat el temps, i gràcies a aquestes inquietuds Agustí em va proposar que li fes un plà de dos dies per a aprendre coneixements d’orientació i també poder fer el seu primer 3000. No cal dir que degut al poc temps que porto treballant de guia (fent de guia ho he fet desde que recordo fer esport…) em va suposar una ilusió molt gran, no només per la feina, si no per poder transmetre coneixements, que, en definitiva, d’això es tracta a la vida, aprendre.

Li vaig proposar el plà de dos dies de ruta i una nit de refugi. El primer dia es tractaria de practicar amb mapa i brúixola i avançar amb aquest ús. El segón dia es tractaria de fer el cim de la Punta Alta de Comalesbienes de 3014msnm.

Dit i fet, així, gràcies a la bona forma física d’Agustí i la seva predisposició vam poder gaudir de dos fantàstics dies de Pirineus amb un temps fantàstic i complint tots els objectius.

Gràcies de nou Agustí per la confiança demostrada, ens veiem al hivern!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: